Surprize, surprize! El este noul iubit al Andreei Marin

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 17/05/2013 » By Daniel Neacșu » Uncategorized

andreea marin

Andreea Marin merge mai departe si infloreste pe toate planurile, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Se pare ca “Zana” are un nou iubit!

Dupa ce s-a refugiat in munca si a trecut peste momentul greu al despartirii de Stefan Banica Jr., Andreea Marin incearca sa-si gaseasca fericirea in bratele altui barbat, intr-o maniera la fel de discreta, asa cum ne-a obisnuit.

Potrivit adpm.ro, Andreea Marin ar fi la inceputul unei relatii amoroase cu un barbat de origine turca, pe care l-ar fi cunoscut in spitalul Acibadem din Istanbul, institutie medicala pentru care vedeta si-a exprimat public multumirea in repetate randuri.  Tuncay Ozturk este specialist fizioterapeut si osteopat la spitalul respectiv si este extrem de apreciat in domeniu.

Cei doi au fost surprinsi in repetate randuri impreuna si intre ei a inceput sa se lege o relatie, sustin surse citate de adpm.ro.

Contactata pentru a comenta informatiile aparute in presa, Andreea Marin nu a dorit sa dea detalii si s-a limitat la a spune ca e firesc ca la un moment dat viata sa mearga mai departe.

“Consider ca e firesc ca la un moment dat viata sa mearga mai departe, atat pentru mine, cat si pentru tatal copilului meu. Insa nu simt nevoia sa justific nimic din ce se intampla in viata mea intima, daca se intampla! E dreptul meu sa fiu un om discret. Nu imi doresc sa vorbesc despre viata mea privata, va rog sa nu va suparati”, a declarat fosta sotie a lui Stefan Banica Jr.

andreea-marin-iubit-turc

sursa: adpm.ro

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.