Europa nu mai are ce să le ofere imigranţilor! Vezi de ce spune asta preşedinta Frontului Naţional!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 27/03/2014 » By Gabriela Sava » Politică, Stiri externe

Europenii ‘nu au ce să le ofere imigranţilor‘, a declarat preşedinta Frontului Naţional (FN) din Franţa, Marine Le Pen, într-un interviu acordat cotidianului spaniol El Mundo, în care evocă politica europeană pentru primirea imigranţilor, informează Courrier International.

În timp ce sosirea masivă de imigranţi în enclavele spaniole Melilla şi Ceuta a lansat dezbateri cu privire la o cooperare comunitară mai puternică, în scopul controlării frontierelor, Marine Le Pen susţine că Europa nu ar trebui să le ofere nimic imigranţilor, pentru a-i determina să nu mai vină.

‘Dacă Europa va menţine o politică atractivă pentru imigranţi, nimeni nu-i va opri. Mai degrabă trebuie semnalat foarte clar că nu avem nimic să le oferim: nici şcoli pentru copii, nici ajutoare sociale, nici găzduire. Situaţia din Melilla se va rezolva atunci când va fi suprimat accesul la ajutoarele de sănătate pentru imigranţi‘, a declarat preşedinta Frontului Naţional.

În acelaşi interviu, eurodeputata a ironizat de asemenea apelul Partidului Socialist francez de a se asocia cu alte partide, în vederea contracarării ascensiunii FN. ‘Aceasta miroase a naftalină’, consideră Marine Le Pen.

Sursa foto: qmagazine.ro

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.