Doi români candidează în Spania! Vezi pe ce listă!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 19/03/2014 » By Gabriela Sava » Politică, Stiri externe, Stiri nationale

Partidul Libertăţii Individuale (P-LIB) şi-a ales primii candidaţi din lista pentru alegerile parlamentare europene de la 25 mai. Pe listă, transmite formaţiunea politică prin intermediul unui comunicat de presă, se află pe prima poziţie preşedintele partidului, Juan Pina, şi doi liberali români, pe locurile trei şi patru: Gelu Vlaşin şi Roxana Nicula.

Gelu Vlaşin este vicepreşedintele Federaţiei asociaţiilor româneşti din Spania (Fedrom), scriitor şi jurnalist. El şi-a asumat şi funcţia de coordonator pentru comunităţile străine în cadrul formaţiunii liberalilor spanioli.

Roxana Nicula este unul dintre membrii fondatori ai partidului, din iulie 2009. Ea a venit în Spania în anul 1998 şi este antreprenoare în sectorul conţinuturilor digitale, arată acelaşi comunicat de presă. A candidat la alegerile generale din Spania de la 20 noiembrie 2011.

Internaţionala Liberală urmează să ratifice la congresul din aprilie intrarea P-LIB în organizaţie. Liberalii spanioli încă nu au reprezentanţi în parlament şi se organizează în toată Spania pentru a candida la următoarele alegeri locale şi regionale din 2015. În localităţile în care există comunităţi mari de români, P-LIB şi-a manifestat dorinţa de a avea sprijinul liberalilor români.

Sursa foto: gandul.info

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.