Berlusconi a început să-şi ispăşească pedeapsa de muncă în folosul comunităţii! Vezi cum a fost prima zi!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 09/05/2014 » By Gabriela Sava » Politică, Stiri externe

 

Şeful guvernului italian Silvio Berlusconi a sosit vineri dimineaţă la centrul specializat din Cesano Boscone pentru a începe să-şi ispăşească pedeapsa de un an de muncă de interes general îngrijind bolnavii de Alzheimer, relatează AFP.

Maşina sa a fost parcată la intrarea în clădirea San Pietro din interiorul Institutului Familia Sacră. El a trecut rapid, fără să adreseze vreun cuvânt sutelor de jurnalişti prezenţi, ţinuţi la distanţă.

Un sindicalist deghizat în clovn, care a reuşit să intre în pofida importantelor măsuri de securitate, l-a contestat strigând: ‘Berlusconi la închisoare’, ‘visul muncitorilor italieni este de a-l vedea pe Berlusconi la San Vittore’, penitenciarul din Milano.

Fostul premier italian (77 de ani) a fost condamnat la patru ani de închisoare, dintre care pentru trei a beneficiat de o amnistie, în procesul Mediaset pentru fraudă fiscală. El a obţinut acordul justiţiei ca să-şi ispăşească pedeapsa prin muncă în interes general, câte patru ore pe zi consecutiv, o zi pe săptămână.

Sursa foto: thetimes.co.uk

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.