Aproape şase americani din zece se declară dezamăgiţi de Barack Obama, relevă un sondaj. Vezi cine va candida la scrutinul prezidențial din 2016 din partea democraților

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 28/02/2014 » By Gabriela Sava » Politică, Sondaje, Stiri externe

Aproape şase americani din zece se declară dezamăgiţi de preşedintele Barack Obama, relevă un sondaj publicat joi şi preluat de AFP.

 Pe de altă parte, sondajul, realizat de publicaţia New York Times şi de televiziunea CBS, arată că 82% dintre democraţii intervievaţi doresc ca Hillary Clinton să fie candidatul formaţiunii lor la scrutinul prezidenţial din anul 2016. În anul 2008, soţia fostului preşedinte Bill Clinton a încercat să candideze la preşedinţia Statelor Unite, dar a pierdut competiţia internă din partidul democrat în faţa lui Barack Obama.

Sondajul îi acordă lui Obama o cotă de încredere de 41%, în timp ce 59% dintre persoanele chestionate se declară mai mult sau mai puţin dezamăgite de prestaţia liderului de la Casa Albă.

 Barack Obama pare astfel să plătească preţul lansării dezastruoase a reformei radicale pe care a promis-o în sectorul sănătăţii, cunoscută sub numele de ‘Obamacare‘, iniţiată pe 1 octombrie 2013, dar şi evoluţiei sub aşteptări a economiei, care nu reuşeşte să coboare rata şomajului sub cea înregistrată înaintea izbucnirii crizei în anul 2008.

Sursa foto: conservative-daily.com

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.