VIDEO: Poliţia Locală aplică legea în mod ciudat în centrul Timişoarei

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 01/12/2013 » By Sorin Mărăscu » Opinie, VIDEO

politia-locala

În momentul în care au fost demarate lucrările în centul istoric al Timşoarei la mai toate colţurile au fost “plantaţi” poliţişti locali care să dirijeze şoferii. În centrul oraşului mai exact pe strada unde îşi are sediul chiar partidul condus de primarul Nicolae Robu legea este alicată într-un mod ciudat de poliţiştii locali. Mai exact oamenii legii ar trebui să permită accesul pe o bucată din strada Vasile Alecsandri  doar riveranilor. În realitate însă lucrurile stau altfel iar ilegalităţile se petrec chiar sub ochii agenţilor de poliţie.

Odată cu începerea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric au apărut mai multe restricţionări ale traficului. Pe strada Vasile Alecsandri se circulă parţial iar în acea zonă doar riveranii au dreptul de a-şi parca autoturismele. În realitate însă poliţiştii locali sunt cei care fac legea şi decid cine este riveran şi cine are voie să se parcheze în acest loc. Săptămâna aceasta doi agenţi de poliţie au permis accesul unor “riverani” care culmea aveau maşini cu numere de Cluj, Argeş, Bucureşti iar exemplele ar putea continua. Pe aceiaşi strada Alecsandri am putut observa şi o maşină care nu ar fi avut ce să caute în zonă respectivă. Asta pentru că sediul firmei respective este situat la cel puţin 10 străzi de locul cu pricina. Mai grav este faptul că pe strada Vasile Alecsandri erau şi maşini parcate cu roţile pe trotuar chiar sub nasul agenţilor “vigilenţi”.  Cei doi poliţişti care păzeau intersecţia din centrul oraşului au avut răspunsuri halucinante când a venit vorba despre ilegalităţile care se petreceau chiar sub nasul lor.

Maşina parcată puţin pe trotuar nu încurcă pe nimeni iar maşinile care sunt parcate aici sunt ale riveranilor. Eu spun că nu trebuie să fim mai catolici decât PAPA“, a fost răspunsul agenţilor de poliţie

VIDEO: Augustin Leahu

 

 

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One Response to VIDEO: Poliţia Locală aplică legea în mod ciudat în centrul Timişoarei

  1. marian says:

    Nu va suparati la ce va asteptati daca si pentru ce-i care au de distribuit marfa in zona nu este permis sa stationezi chiar daca in lege este scris ca ce-i care distribuie produse alimentare au voie sa opreasca in locurile in care este oprirea interzisa pentru a livra.Ce-i de la politia locala au totusi un statut si nu poti sa vorbesti cu ei ca iti dau amenda.TOTI AMARATII SUNT POLITISTI COMUNITARI. NIMA IN DRUM SI PLINI DE PRAF ASTA SUNT POLITISTII NOSTRII COMUNITARI .