TEMPO POLI!! La mulţi ani Poli Timişoara

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 04/12/2013 » By Pricop Marius » Opinie

tempo poli

În urmă cu 92 de ani se năştea primul club studenţesc din oraş, care aparţinea Şcolii Politehnice Timişoara. Secţiile erau bine delimitate, tenis de câmp, lupte, patinaj, sporturi nautice şi bineînţeles FOTBAL. Ce s-a întâmplat de atunci şi până acum a depăşit cu siguranţă aşteptările celor ce au pus bazele clubului.

POLI nu a fost doar un club de fotbal, mai mult decât atât a fost este şi cu siguranţă va fi o stare de spirit, o cauză pentru care merită să lupţi până la capăt.

A crescut în umbra titanilor Chinezul şi Ripensia, s-a duelat apoi pentru supremaţia locală cu CFR, dar a avut întotdeauna un stil propriu şi inconfundabil. Pe plan naţional a câştigat doar două trofee, dar a înseninat generaţii întregi de timişoreni, şi nu numai. Evoluţiile internaţionale au fost mai mereu apreciate, iar FANII au fost şi sunt UNICI, şi nu doar în România.

Şi chiar dacă în ultimul timp POLI nu mai este ce a fost, putem spune răspicat că POLI nu a murit şi trăieşte prin fiecare suporter care simte şi trăieşte pentru un ideal şi două culori, alb-violet.

La ceas aniversar, putem spune la fel ca predecesorii noştri, TEMPO POLI, dar şi să preluăm vorbele actualilor fani, “cei mai frumoşi ani sunt cei care vor veni”.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.