Peluza Sud i-a omagiat pe eroii Revoluției (FOTO)

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 18/12/2014 » By Robert Dohar » Featured, Stiri locale

DSC_7864-Medium„Două ore de plimbare pentru 25 de ani de libertate”. Sub acest slogan i-au chemat suporterii din Peluza Sud pe timișoreni pentru a omagia scurgerea unui sfert de veac de la evenimentele din decembrie 1989.

Ca în fiecare an, marșul a fost organizat în ziua de 17 decembrie, iar astăzi a strâns aproximativ 500 de participanți. Traseul a rămas neschimbat față de ultimele ediții: Piața Maria – Catedrală – Operă – Asociația „Memorialul Revoluției” – Cimitirul Eroilor.

E deja o acțiune tradițională a Peluzei Sud, e un moment foarte important pentru noi. E poate cel mai important moment al anului pentru mulți dintre cei prezenți. Mai important decât orice meci. Numărul participanților e în creștere, eu am sperat chiar la mai mulți oameni, fiind și un moment aniversar, pentru că au trecut deja 25 de ani de la Revoluție. Timișorenii trebuie să vină alături de noi și să nu uite. Acesta e și sloganul, cel din anii trecuți: «Cine uită, e complice!»”, a declarat Sebastian Novovic, liderul Peluzei Sud.

Pentru galeria foto click aici

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.