Sport, inteligenţă, nonvioleţă!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 27/05/2013 » By Daniel Neacșu » Eveniment, Stiri locale

sah copii

Recent a avut loc finala concursului de şah „SPORT, INTELIGENŢĂ, NONVIOLENŢĂ 2013”, la Casa Tineretului din Timişoara, competiţie organizată pentru copii cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii alături de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret, Asociaţia Judeţeană de Şah şi Inspectoratul Şcolar au organizat finala pe municipiul Timişoara a concursului de şah „SPORT, INTELIGENŢĂ, NONVIOLENŢĂ 2013”, susţinută la Casa Tineretului din Timişoara. Au fost prezenţi 63 de elevi ai şcolilor gimnaziale din Timişoara, care şi-au demonstrat priceperea în sportul minţii, Coman Alexandru, Hulpoi Cătălin, Rus Marius, Bogdan Andrada, Jivan Loredana şi Cârpaci Felicia, fiind cei care au plecat acasă cu diplomele şi cupele câştigătorilor.

Activităţile desfăşurate de poliţişti pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului continuă, în data de 31 fiind organizate concursuri de biciclete în Timişoara şi Lugoj. Totodată, pe 1 iunie, în Parcul Copiilor din Timişoara se va organiza o expoziţie a elementelor de tehnică din dotarea inspectoratului, o demonstraţie de dresură canină, un concurs de desene pe asfalt şi o demonstraţie de arte marţiale efectuată de copiii Asociaţiei Sportive „Timpolis” .

În aceeaşi zi, la Clubul Sportiv Municipal Lugoj va avea loc finala concursului de şah „SPORT, INTELIGENŢĂ, NONVIOLENŢĂ 2013” pe municipiul Lugoj.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *