Rezultatele RAZIEI efectuate de poliţiştii Secţiei 2 Timişoara

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 12/07/2013 » By Daniel Neacșu » Eveniment, Stiri locale

imagine-politie

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au efectuat o razie, în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică, pe raza de competenţă.

Acţiunea a avut ca scop identificarea persoanelor pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din săvârşirea de infracţiuni sau care pot să folosească la săvârşirea de infracţiuni, precum şi combaterea tuturor faptelor antisociale. Activităţile s-au desfăşurat în zona Complexului Studenţesc, Calea Martirilor, Zona Soarelui, Lunei şi Plopi.

Cu această ocazie au fost verificate 12 societăţi comerciale şi 75 de autovehicule. A fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, patru suspecţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Totodată, poliţiştii au aplicat 108 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 22.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, activităţile de comerţ şi regulile de circulaţie pe drumurile publice. A fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.