Oamenii legii din Timişoara au "intrat" în evazionişti

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 17/05/2013 » By Daniel Neacșu » Eveniment, Stiri locale

actiune evaziune

Poliţiştii de  investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş au efectuat controale la 38 de societăţi comerciale, în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale. Au fost aplicate 32 sancţiuni contravenţionale în valoare de 122.500 de lei, fiind ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 15.000 de lei.

În cursul zilei de azi, peste 50 de poliţiştii de investigare a fraudelor, ordine publică şi rutieră s-au deplasat într-un celebru bazar din Timişoara, unde au efectuat controale în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit. Acţiunea a vizat verificarea legalităţii de funcţionare a societăţilor comerciale, cu privire la existenţa documentelor de provenienţă a mărfurilor expuse spre vânzare, emiterea documentelor justificative pentru operaţiunile efectuate şi concordanţa între stocurile scriptice şi faptice de mărfuri aflate în gestiune.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 122.500 de lei pentru efectuarea de acte de comerţ cu mărfuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită şi lipsa afişării preţului de comercializare la articolele oferite spre vânzare. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri (articole vestimentare, încălţăminte şi bijuterii din argint) în valoare de 15000 de lei.

A fost întocmit un dosar penal pentru oferirea spre vânzare a 35 de articole vestimentare (treninguri), care purtau însemnele unei mărci înregistrate, fără ca agentul economic să aibă acordul titularului. Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în alte zone situate pe raza municipiului.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.