Doi urmăriţi naţional, prinşi în Timişoara

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 08/11/2013 » By Pricop Marius » Eveniment, Stiri locale

doi hoti

În cursul zilei de ieri, poliţiştii timişeni au depistat doi bărbaţi daţi în urmărire naţională. Pe numele lor magistraţii au emis mandate de executare a pedepsei închisorii. Cei doi bărbaţi au fost introduşi în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferaţi în penitenciar pentru executarea pedepsei.

La data de 7 noiembrie, în jurul orei 18.30, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat, pe strada Iancu Văcărescu din municipiu, o persoană dată în urmărire naţională. Pe numele lui A. Ovidiu, de 35 de ani, din Timişoara, Judecătoria Timişoara a emis, la data de 05 noiembrie, un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 3 ani şi 4 luni de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în stare de recidivă postexecutorie. În fapt, la data de 13 septembrie a.c., bărbatul, aflându-se pe strada Calea Şagului, i-a sustras părţii vătămate N. I. telefonul mobil şi o sumă de bani.

Doi hoţi mai puţin

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurale Jebel au depistat un bărbat de 50 de ani, din localitatea Căpreni, judeţul Gorj, dat în urmărire naţională. Pe numele lui V. Florian, Judecătoria Tg-Cărbuneşti, a emis, la data de 22 octombrie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la 1 an şi 7 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de furt calificat. În fapt, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, bărbatul a pătruns, prin escaladarea gardului, într-o locuinţă situată pe raza localităţii de domiciliu, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Cei doi au fost introduşi în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferaţi în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.