Femeia perfectă, o fantezie ciudată și de prost gust

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 13/12/2013 » By Alina Mihailescu » Divertisment

femeia-perfecta

Femeile iubesc buzele pline ale lui Scarlet Johanson, în timp ce bărbații le adoră pe cele ale Angelinei Jolie. Sau cel puțin acesta a fost rezultatul unuia dintre cele mai dubioase sondaje online, care a rugat ambele sexe să aleagă trăsăturile faciale preferate din rândul unor celebrități de la Hollywood.

Fac ochii seducători ai Milei Kunis, nasul subțire al lui Megan Fox și buzele cărnoase ale Angelinei Jolie cea mai frumoasă față din lume? Vrem să știm care sunt trăsăturile care vă plac mai mult. Noi vom pune toate rezultatele laolaltă, pentru a construi cea mai frumoasă față din lume, pe măsura gusturilor voastre“. Așa suna invitația lansată retailerul britanic Escentual.com, pe blogul său personal. Ei bine, a trecut un an de zile de atunci, timp în care compania a avut suficient timp să creeze chipul perfect pe care l-a promis.

femeia-perfecta1

Din păcate, rezultatul sondajului a fost de-a dreptul dezamăgitor, bărbații idealizând o combinație blondă și oribilă de Kate Middleton, Jennifer Aniston, Mila Kunis, Miranda Kerr, Angelina Jolie, Shakira și Megan Fox . Femeile au ales un amestec brunet de trăsături aparținându-le lui Cara Delevingne, Keira Knightley, Freida Pinto, Natalie Portman, Mila Kunis, Blake Lively, Scarlett Johansson și Megan Fox.

femeia-perfecta2

Ce am învățat din acest exercițiu virtual de operație estetică? În primul rând că celebritățile și modelele nu sunt cele mai frumoase femei din lume. În al doilea rând, și cel mai important, că îngustarea și reducerea standadelor de frumusețe la anumite femei celebre este hilară, ridicolă și nesănătoasă.

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.