Trupa Basorelief s-a reunit după 30 de ani, miercuri seară, pe scena Teatrului Excelsior. Vezi ce album a lansat formația

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 27/02/2014 » By Gabriela Sava » Cultură, Stiri nationale

Trupa Basorelief a marcat revenirea în vechea formulă în lumea muzicală miercuri seară, cu un concert pe scena Teatrului Excelsior.

Concertul a coincis cu lansarea noului album al formaţiei – “Ploaie în Macondo”. De altfel, numele acestui album, inspirat din opera lui Gabriel Garcia Marquez, a fost ilustrat pe scenă cu umbrele colorate, aşezate printre artişti.

Publicul s-a întâlnit cu cei trei membri fondatori – Eduard Bălaşa (chitară), Relu Biţulescu (tobe) şi Iulian Vrabete (bas) – şi cu mai tânărul Dan Stesco (keyboard). Cântecul cu care aceştia au deschis concertul a fost “Optimus”. “Dacă vă întrebaţi de ce suntem toţi îmbrăcaţi în cămăşi albe… să ştiţi că am hotărât asta ca să nu ne confundaţi cu Yellowjackets (celebrul grup jazz – n.r.)”, a glumit Vrabete. Concertul a inclus piese precum “Crocodilul” şi “Drum prin câmpie”.

Basorelief a fost înfiinţată în anii ’70 de nişte studenţi la Arte, Arhitectură, Medicină şi Conservator. Aceştia s-au despărţit la începutul anilor ’80.

După 30 de ani, trupa Basorelief s-a decis să o ia de la capăt şi a lansat albumul “Ploaie în Macondo”.

Sursa foto:

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.