Teoria asasinării lui Kurt Cobain, reluată într-un film documentar! Vezi în ce film!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 11/04/2014 » By Gabriela Sava » Cultură, Film, Muzică, Stiri externe

Regizorul Benjamin Statler reia teoria asasinării cântăreţului rock Kurt Cobain în filmul documentar ‘Soaked in Bleach’, bazându-se pe martori, imagini de arhivă şi ancheta detectivului Tom Grant, informează lefigaro.fr.

Teoria revine la 20 de ani după ce poliţia l-a găsit pe cântăreţ fără viaţă la domiciliul său din Seattle, pe 8 aprilie 1994, cu un pistol şi o scrisoare la cap. Angajat de Courtney Love să îi caute soţul care dispăruse, detectivul Tom Grant este convins că nu a fost sinucidere, ci asasinat şi crede acest lucru de la început. Potrivit lui, văduva solistului grupului Nirvana (interpretată de Sarah Scott) nu ar fi chiar străină de moartea soţului (rol jucat de Tyler Bryan în documentar). Fostul poliţist o declară sus şi tare în faţa camerei, în primul trailer al filmului a cărui dată de lansare nu a fost anunţată încă.

Courtney Love l-a angajat în 1994 pe Tom Grant să îi găsească soţul care fugise de la o cură de dezintoxicare. Câteva dovezi sunt edificatoare, potrivit detectivului. Pe pistolul care a cauzat moartea lui Kurt Cobain nu s-a găsit nicio amprentă, iar cântăreţul nu purta mănuşi. El se bazează şi pe părerea celui mai bun prieten al cântăreţului, care nu a crezut niciodată în teoria sinuciderii. Revine astfel asupra lui Courtney Love: înainte să moară, Cobain se pregătea să divorţeze şi să îşi excludă total soţia din testament. De altfel electricianul care a anunţat poliţia de moartea cântăreţului fusese angajat de dna Cobain.

Un alt argument al detectivului este că liderul grupului Nirvana nu ar fi putut să se sinucidă, având 1,52 mg/l de heroină în sânge, doză prea puternică pentru ca el să aibă forţa să îşi pună capăt zilelor.

În ultimele zile au fost difuzate fotografii de la locul morţii lui Cobain, iar Tom Grant se întreabă de ce acest lucru nu s-a făcut când s-a întâmplat tragedia. În 1995, avocatul cântăreţei ar fi ‘întrebat dacă fotografiile nu ar putea fi distruse pentru a evita vreo publicare stânjenitoare’, a spus detectivul, bazându-se pe documente ale poliţiei din Seattle.

Potrivit lui Tom Grant, poliţia ar fi datoare să redeschidă ancheta, încheie lefigaro.fr.

Sursa foto: blog.jokeroo.com

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.