Ron Howard ar fi refuzat să regizeze documentarul “Made in America” dacă ar fi avut mai mult timp de gândire! Vezi de ce i s-a solicitat sa regizeze!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 28/04/2014 » By Gabriela Sava » Cultură, Film

Celebrul regizor Ron Howard a fost abordat cu doar câteva săptămâni înainte de începerea festivalului organizat de Jay Z ‘Made in America‘ din Philadelphia, de anul trecut, primind solicitarea de a realiza un documentar despre eveniment, solicitare pe care susţine că ar fi refuzat-o dacă ar fi avut suficient timp de reflecţie pentru că şi-ar fi dat seama că nu are curajul necesar unui astfel de proiect, conform unui material publicat de revista NME.

“Ei m-au întrebat cu câteva săptămâni înainte de festival, aşa că nu am avut timp să refuz. Probabil că nu aş fi avut curajul să mă apuc de această treabă dacă aş fi avut mai mult timp de gândire”, a susţinut el.

Ron Howard este de părere că i s-a solicitat regizeze acest documentar, care poartă titlul festivalului, ‘Made in America‘, datorită capacităţii sale de a da ecou mesajului de diversitate al festivalului. “Acest festival reprezintă o declasificare a genurilor, a rasei şi aşteptărilor. Faptul că eu am fost invitat pentru a regiza documentarul despre acest festival reprezintă o variantă extremă a acestei declasificări”.

De asemenea, regizorul în vârstă de 60 de ani a mai precizat că lucrând la acest documentar a avut şansa de a-şi diversifica cultura muzicală. “Nu ştiam de Jill Scott şi nici de (formaţia) The Hives. Acum îi iubesc. Rita Ora a fost o revelaţie pentru mine. La fel şi Odd Future. Nu voi asculta muzica lor în fiecare zi, dar am fost impresionat de energia pe care o degajă”.

Sursa foto: billboard.com

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.