România s-a calificat în finala Eurovision! Vezi ce a declarat Paula Seling!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 09/05/2014 » By Gabriela Sava » Cultură, Muzică, Stiri nationale

paula_seling_ovi

Paula Seling a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă publicul Eurovision va veni în România anul viitor le va fi tuturor ‘ghid personal’.

Acesta a fost răspunsul pe care cântăreaţa română l-a dat la întrebarea ‘Dacă o să câştigaţi Eurovision anul acesta, vă veţi apăra titlul sau veţi fi prezentatori la Bucureşti?’. De asemenea, Paula Seling a fost avertizată că, pentru a fi prezentator Eurovision, trebuie să ştie limba franceză. ‘Un petit peu’, a răspuns Paula Seling.

Ea a făcut referire şi la ţinta sa, alături de Ovi, la ediţia de anul acesta a Eurovision. ‘Ne apropiem’, a spus Paula Seling. Cei doi artişti au spus că vor să creeze miracole în Finala concursului european de sâmbătă, 10 mai. ‘Aşa că votaţi pentru echipa Miracle!”, au concluzionat cei doi artişti.

Cei doi au tras la sorţi în ce parte a finalei vor concura, urmând să cânte în prima parte a finalei de pe 10 mai.

Paula Seling şi Ovi s-au calificat, joi seara, în finală, după ce au concurat în cea de-a doua semifinală a concursului.

Paula Seling şi Ovi sunt a doua oară la concursul Eurovision, după ce în 2010 s-au calificat pe locul al treilea cu ‘Playing with Fire’. De data aceasta, Paula Seling şi Ovi au adus pe scena de la Copenhaga un pian circular, proiecţii impresionante şi o hologramă, dar şi efecte pirotehnice.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.