Prezentatorii Eurovision 2014 au propria piesă! Vezi cum se numește și la ce face referire!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 05/05/2014 » By Gabriela Sava » Cultură, Muzică

Cei trei prezentatori ai competiţiei Eurovision 2014 de la Copenhaga au înregistrat propria piesă, “Cântecul celor 12 puncte” – o explicaţie umoristică a importanţei celui mai dorit număr în această competiţie, informează organizatorii.

Videoclipul “Cântecul celor 12 puncte (12 Point Song)” a fost lansat duminică de către Nikolaj Koppel, Lise Ronne şi Pilou Asbaek – cele trei personalităţi care vor prezenta Semifinalele 1 şi 2, pe 6, respectiv 8 mai şi Marea Finală de pe 10 mai.

Cu puţin timp înainte ca videoclipul să fie prezentat oficial, Lise Ronne a fost întrebată ce crede referitor la numărul 12. Aceasta a răspuns: “Iubim numărul 12. Este cel mai mare punctaj la Eurovision, ştiţi?”.

Cei trei sunt prezentaţi, în videoclip, în calitate de cântăreţi care subliniază, cu umor, misticismul cifrei 12, de la numărul apostolilor, la numărul astronauţilor care au fost pe Lună.

Pilou Asbaek, actor cunoscut din numeroase producţii de cinema, a spus că există o diferenţă majoră între meseria de prezentator şi cea de actor. “De data aceasta am voie să mă uit în cameră”, a spus el.

Nikolaj Koppel, care este un prezentator tv cu experienţă, a spus că mizele evenimentului sunt foarte mari. “Bineînţeles că există foarte multă coregrafie în meseria de prezentator şi nu vorbesc doar de dans. Trebuie să facem toate eforturile posibile, căci show-ul va fi transmis în 45 de ţări”, a adăugat el.

De asemenea, el a adăugat că, în cazul în care se întâmplă lucruri neprevăzute în timpul spectacolului, elementul salvator va fi chimia dintre prezentatori. Lise Ronne a spus că show-ul Eurovision este evenimentul de cea mai mare amploare în care a fost vreodată implicată. “Nu am avut doar o probă de rochie. Am avut şapte! Totul este la dimensiuni foarte mari”, a spus ea.

Cele trei show-uri ce vor avea loc la B&W Hallerne din Copenhaga vor fi transmise live şi de TVR 1 – singura televiziune din România care transmite Eurovision, începând cu ora 22,00.

Sursa foto: eurovision.tv

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.