Tensiune pe tema celor zece propuneri pentru amplasarea de terase în parcurile din Timişoara

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 17/05/2013 » By George Carp » Administraţie, Stiri locale

small sud

Viceprimarul Traian Stoia a prezentat vineri zece locaţii din parcurile timişorene pasibile de a fi licitate în scopul deschiderii de terase. Nicolae Robu susţine în schimb în continuare că noile amplasamente nu vor apărea oriunde şi se opune apariţii acestora în Parcul Rozelor.

Traian Stoia, vicemprimarul PSD, a dezvăluit locaţiile probabile ale noilor parcuri în urma studiului făcut de Direcţia de Urbanism. Acestea sunt: Parcul Alpinet, Parcul din zona “Vasile Pârvan”, Parcul Andrei Mocioni, Parcul Coronini, Parcul Scudier, o locaţie pe malul canalului Bega lângă Podul Michelangelo şi două locaţii posibile în Parcul Rozelor.

În schimb, primarul Nicolae Robu spune că nu a fost consultat şi susţine în continuare că terasele vor apărea doar acolo unde nu vor strica “feng shui-ul” zonei. “Nu se va scoate la lictatie decat ce propune primarul prin hotărâre de CL. Sunt locatii asupra cărora Directia de Urbanism a făcut un studiu dar asta nu înseamna că toate cele 10 locaţii vor fi scoase la licitaţie. Nu e nicio discuţie purtată la nivelul meu privind stabilirea unor locaţii. Eu nu doresc ca parcurile să fie agresate de terase”, a declarat Robu. 

Primarul Timişoarei a negat că are un conflict cu Traian Stoia dar explică că nu vede posibilă amplasarea de teras într-un parc precum cel al Rozelor. “N-am nicio problemă cu niciun viceprimar, cu Traian Stoia am o relaţie foarte bună. Nu am ce să-i reproşez”, a conchis edilul şef.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.