VIDEO: Stoia vrea să amendeze proprietarii fostelor fabrici Kandia, Guban dar şi pe cei de la fostul Abator din Timişoara

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 28/09/2013 » By Sorin Mărăscu » Actualitate, Administraţie, Stiri locale

abator-timisoara

Social-democratul Traian Stoia a pornit de mai mult timp o luptă împotriva celor care au amplasate aparate de aer condiţionat pe clădirile istorice din Timişoara. Mai mult acum viceprimarul vrea ca cei care deţin fostele fabrici Kandia, Guban şi Abator să plătească pentru că nu îşi îngrijesc terenurile şi clădirile pe care le au în proprietate.

În perioada 16-26 septembrie au fost făcute mai multe controale în zonele istorice de unde vrem să îndepărtăm aparatele de aer condiționat. Comisia care se ocupă de aceste probleme  a fost pe teren în mai multe locaţii precum: Strada Alba Iulia, Piața Libertății, Lucian Blaga etc. Aceiaşi comisie a constatat că în urma avertismentelor, 62 de persoane au respectat legea şi şi-au îndepărtat aparatele de aer condiţionat de pe clădiri şi le-au montat pe faţada din spate. În schimb 80 nu au vrut să se conformeze. Poliţiştii au aplicat până acum doar cinci amenzi cuprinse între 4.000-10.000 de lei. Datorită toleranței au fost aplicate doar amenda minimă de 4.000 de lei. În aceiaşi perioadă am făcut controale şi la Kandia, Guban şi Abator. Clădirile şi terenurile acestor foste fabrici se află într-o situaţie jalnică iar proprietarii care au lăsat aceste locuri în paragină vor plăti amenzi după amenzi până ce se vor conforma“, a spus Traian Stoia.

Clădirea şi terenul fostului Abator din zona Complexul Studenţesc aparţine omului de afaceri Ion Ţiriac. În acest loc în urmă cu ceva ani trebuia să se ridice un mall însă proiectul a picat din cauza investitorilor care doreau un mall mai mare decât suprafaţa totală a terenului din zona respectivă.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.