Primăria Timișoara, apel la solidarizare cu populația sinistrată în urma inundațiilor din Serbia

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 19/05/2014 » By News TM » Actualitate, Featured, Stiri locale

Inundatii Serbia

Într-un comunicat emis, luni, de reprezentanții Primăriei Timișoara se face apel la solidarizarea timișorenilor cu vecinii lor din Serbia, țară grav afectată de inundațiile recente:

“Faţă de situaţia dramatică cu care se confruntă vecinii noştri sârbi, dorim să ne exprimăm solidaritatea cu aceştia, prin demararea unor acţiuni de ajutorare a populaţiei sinistrate. În acest sens, am luat legătura cu dl. Borko Ilic, viceprimar al oraşului Novi Sad, oraş înfrăţit cu Timişoara, pe care l-am informat de iniţiativa Municipalităţii de a le veni în ajutor prin demersurile pe care urmează să le facem şi am primit din partea Primăriei Novi Sad date cu informaţiile necesare pentru ca sprijinul nostru să ajungă în cel mai scurt timp la cei care au nevoie de el”,

menționează în comunicat viceprimarul Timișoarei Dan Diaconu.

Municipalitatea timişoreană a hotărât să deschidă un punct de colectare a ajutoarelor, în sala de sport a Grupului Şcolar Industrial “Emanuil Ungureanu” din Timişoara, din Piaţa Huniade nr.3.

Vor fi preluate, anunță reprezentanții Municipalității, articole de îmbrăcăminte, medicamente, obiecte de uz casnic şi produse alimentare.
Punctul de colectare va funcţiona începând de marţi, 20 mai 2014, timp de două săptămâni, între orele 10.00 – 19.00, de luni până duminică.
La nivelul Primăriei Municipiului Timişoara se întreprind și demersurile necesare deschiderii un cont pentru donaţii, care va fi pus la dispoziţia timișorenilor.
Totodată, în şedinţa de Consiliu Local de marţi, 20 mai a.c., va fi înaintată și propunerea de a trimite autorităţilor sârbe, din bugetul local al Municipiului Timişoara, suma de 100.000 de lei.

Primăria Timişoara a lansat și un apel public, adresat tuturor timişorenilor care doresc să contribuie la acţiunea de ajutorare a sinistraţilor din Serbia.

Sursa foto: www.stirileprotv.ro

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.