Președintele Traian Băsescu: "După ce termin mandatul, prima vizită o fac la Chișinău ca să mă spovedesc cu privire la relația bilaterală"

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 17/07/2013 » By News TM » Actualitate, Politică, Stiri nationale

Basescu la Chisinau

Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi că va mai vizita Chişinăul şi după ce îşi va încheia mandatul, arătând că atunci se va ‘spovedi’ cu privire la relaţia României cu Republica Moldova.

Au mai spus şi ziariştii din România. Nu, fraţilor, nu e ultima vizită. O să mai vin până îmi termin mandatul’,

a declarat Băsescu astăzi, la Chişinău, întrebat dacă aceasta este ultima sa vizită oficială în Republica Moldova.

Întrebat dacă îşi reproşează ceva ce nu a reuşit să facă în mandatul său de preşedinte pentru Republica Moldova, Băsescu a spus că nu este momentul să îşi facă un bilanţ.

Spun după ce îmi termin mandatul. Ca să mă autoflagelez aşa… Deja au început să mă întrebe ziariştii şi în România: Faceţi-vă un bilanţ. Staţi, măi, oameni buni, mai am un an jumătate până îmi termin mandatul. Să mă tocaţi pe urma cu vorbele mele? Deci, promit că după ce îmi termin mandatul prima vizită o fac la Chişinău şi mă spovedesc cu privire la relaţia României cu Republica Moldova‘,

a răspuns Traian Băsescu.

În debutul declaraţiei sale, Băsescu a spus că vizita de la Chişinău este una pe care o face cu multă plăcere şi cu emoţii.

Este o vizită pe care o fac cu multă plăcere şi cu dragoste şi pentru Republica Moldova, şi pentru cetăţenii Republicii Moldova. În opt ani şi jumătate am bătut, practic, toate continentele lumii în întâlniri bilaterale, în vizite de stat sau în vizite de lucru. Am trecut de mult la faza la care mai aveam emoţii. Singura vizită în care ori de câte ori vin am emoţii este Republica Moldova. Aici, vizita mea trebuie interpretată nu numai ca răspuns la invitaţia domnului preşedinte Timofti, dar este o vizită care vine într-un moment extrem de important pentru viitorul Republicii Moldova‘,

a declarat şeful statului român.

Sursa info: www.agerpres.ro
Sursa foto: www.timpul.md

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.