Podul Michelangelo – în pericol de prăbuşire! Vezi cui îi cer demisia ţărăniştii din Timiş!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 12/03/2014 » By News TM » Actualitate, Administraţie, Featured, Stiri locale

michelangelo martie 2014 - 02253

Ţărăniştii din Timiş au cerut părerea unui expert privitor la ceea ce se întâmplă acum cu reabilitarea podului Michelangelo şi au rămas cu gura căscată. Expertul le-a spus că acest pod, aflat în plină renovare, s-ar putea prăbuşi dacă nu se fac unele lucrări urgente. În urma unor studii specializate s-a descoperit că podul Michelangelo, care acum se află în reabilitare, nu e sigur pentru circulaţie. Nu s-a intervenit la pendulele laterale. S-a ridicat mijlocul podului, s-au pus sisteme de reazem la mijloc, iar părţile laterale, capeţii, au fost lăsaţi în paragină

 Ciprian Mihok, preşedintele PNŢCD Timişoara: „Dacă se întâmplă să se rupă un sistem de reazem tip pendul se poate produce o catastrofă”

Este vorba de sistemele de reazem din pendul, ele fiind într-o stare avansată de degradare. Acest lucru este îngrijorător. Există persoane competente care au dat semnale că podul a fst complet reabilitat. Culiţă Chiş (directorul Direcţiei Tehnice din Primăria Timişoara) este principalul vinovat. Îi cerem demisia! Prin faptele lui se pot produce pierderi de vieţi. Eu nu mai am curaj să trec pe pod. Trebuie o expertiză nouă şi o evaluare la sistemele de reazem de tip pendul. Dacă se întâmplă să se rupă un sistem de reazem tip pendul se poate produce o catastrofă”, spune Ciprian Mihok, preşedintele PNŢCD Timişoara. 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.