Percheziţii la evazionişti! Omul de afaceri Georgică Cornu – la audieri la Timişoara! Vezi de ce prejudiciu e acuzat!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 27/03/2014 » By News TM » Actualitate, Featured, Justiţie, Stiri locale

cornu

Peste 20 de percheziţii au avut loc, joi dimineaţă, în judeţele Timiş, Mehedinţi şi Gorj, la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 61 de milioane de lei, prin folosirea de facturi false, în acest caz fiind vizat şi omul de afaceri Georgică Cornu, susţin surse din rândul anchetatorilor. Omul de afaceri Georgică Cornu va fi audiat la sediul DIICOT Timişoara, în urma percheziţiilor de joi din Timiş, Mehedinţi şi Gorj, într-un caz de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 61 de milioane de lei, procurorii emiţând un mandat de aducere pe numele lui Cornu, care se află la Bucureşti. Omul de afaceri Georgică Cornu urmează să fie audiat la sediul DIICOT Timişoara. Georgică Cornu se află la Bucureşti şi urmează să vină la Timişoara.

 20 de percheziţii

Au avut loc percheziţii la sediile grupului de firme Izometal – Confort din Timişoara deţinut de omul de afaceri Georgică Cornu, dar şi locuinţa acestuia. Percheziţiile sunt făcute de poliţişti de la Crimă Organizată şi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din judeţele Timiş, Mehedinţi şi Gorj, coordonaţi de procuroorii DIICOT Timişoara. Contra unui comision, un grup de persoane din Strehaia, judeţul Mehedinţi, procurau facturi false pentru cumpărarea de materiale de construcţii, care erau apoi introduse în contabilitate. Prejudiciul în acest caz este estimat la 61 de milioane de lei, bani care, potrivit surselor citate, ar fi fost încasaţi de Georgică Cornu. 

Cine este omul de afaceri Georgică Cornu!

Georgică Cornu a început activitatea în construcţii în anul 2000, realizând lucrări în mai multe oraşe din ţară. În anul 2012, grupul de firme Izometal – Confort al omului de afaceri Georgică Cornu a intrat în insolvenţă, având datorii de zeci de milioane de euro. În anul 2006, Georgică Cornu a câştigat primul mandat în fruntea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara. În 2010, el a fost reales, iar în luna februarie 2014, Cornu a câştigat al treilea mandat în fruntea aceleiaşi instituţii.

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.