PC Refurbished – mai mult decât un brand, o atitudine! (P)

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 08/01/2014 » By Ioana Sarafoleanu » Actualitate, IT, Stiri locale

Refurbished - 1Îți pasă de cum va arăta lumea în care va trăi copilul tău?

Îți dorești ca el să se poată bucura, la fel ca tine, de un ambient natural cât mai sănătos și mai echilibrat?

Dorești să te situezi cu un pas înaintea tuturor și să acționezi în acord cu cele mai moderne tendințe în ce privește responsabilitatea față de problemele mediului înconjurător?
Atunci, alegerea ta este alegerea celor cu adevărat responsabili față de viitor: spiritul ECO!

Fii inteligent. Cumpără refurbished!

Pentru că alegerile pe care le facem vorbesc mereu nu doar despre opțiunile noastre, ci și despre atitudinea noastră!

PC Refurbished – mai mult decât un brand, o atitudine!

Cum s-a născut brand-ul PC Refurbished?

“În urmă cu aproape trei ani eram doar doi tineri care își proiectau într-un fel anume viitorul. Atunci când am vorbit pentru prima dată serios să punem umărul împreună și să ne deschidem o firmă în domeniul IT, în care fiecare dintre noi activam, nu știam foarte bine care va fi calea pe care urma să mergem.
Știam doar că doream să fie ceva diferit, ceva nou, care să aducă un element inovator pe piață și să reflecte măcar o parte din personalitatea noastră, din tinerețea noastră, din felul nostru modern și neconvențional de a gândi viitorul.
De apărut, a apărut mai întâi de toate firma noastră, Soft IT Commerce. Abia mai apoi s-a născut și brand-ul PC Refurbished.
Ideea din spatele brand-ului PC Refurbished e simplă: ne-am propus să aducem ceva nou și diferit pe piața românească și iată că am reușit!
Sigur că nu e deloc ușor și sigur că argumentele business-ului nostru sunt numeroase. Ele țin inclusiv de criteriul fiabilității și economicității, chestiuni care nu sunt deloc de neglijat, mai ales în contextul economic actual.
Noi vindem în acest moment atât echipamente refurbished, cât și echipamente second-hand, așa încât cei interesați de serviciile noastre pot alege dintr-o gamă foarte variată de produse, care răspund celor mai diverse exigențe și nevoi.
Poate că pe piața din România preocuparea aceasta pentru producerea și comercializarea de echipamente refurbished sună cumva ciudat. Poate și pentru că, după atâția ani de comunism, generația părinților noștri s-a deprins să nu se mai gândească prea mult la viitor, fiindcă puțini erau aceia care puteau întrevedea dincolo de el ceva bun pentru ei sau pentru copiii lor.
Lucrurile însă trebuie să se schimbe încet-încet și la noi, iar acesta este, în domeniul nostru de activitate, un prim pas.
Am decis ulterior să creăm un concept care să se adreseze exclusiv mediului online. Așa se face că, în februarie anul trecut, s-a născut și magazinul nostru online www.pcrefurbished.ro, proiect de optimizarea căruia mă preocup în prezent.
La fiecare sfârșit de săptămână, mă ocup de actualizarea ofertelor magazinului nostru, iar strategiile de marketing pe care le aplicăm, concepute împreună cu Adrian, sunt dintre cele mai moderne și dinamice de pe piață și țin cont în permanență de necesitatea de a veni cu ceva nou și de calitate în întâmpinarea nevoilor clienților.
Atributul care ne definește cel mai bine și care ne și diferențiază este orientarea aceasta puternică înspre nevoile clientului și înspre tendințele ECO, atât de actuale pe piețele occidentale.
Aceasta e, în fapt, o nouă atitudine, care nu face decât să anticipeze spiritul și nevoile viitorului: un viitor gândit într-o manieră educată și responsabilă!
Și asta este și ceea ce îi îndemnăm în permanență pe clienții noștri să facă: să îmbrățișeze o nouă atitudine, cea pe care noi o susținem: atitudinea REFURBISHED!

ne-a povestit Marius, unul dintre fondatorii brand-ului timișorean PC Refurbished.

Adrian, de numele căruia se leagă, deopotrivă, înființarea Soft IT Commerce și apariția brand-ului PC Refurbished, ne-a vorbit, la rândul său, despre felul în care s-a născut ideea lor de business:

Totul a început cu gândul să demarăm o afacere în domeniul IT, pentru a avea ceva al nostru, un loc de muncă în care să fim propriii noștri stăpâni.
După ce am analizat bine piața, am decis împreună să ne axăm pe produsele refurbished și second-hand.
De ce refurbished? Pentru că e ceva nou, și ori de câte ori decizi să pleci pe un drum care e al tău, îți propui, cum e și firesc, să aduci și ceva diferit, care să te reflecte, să îți reflecte personalitatea și preocupările proprii. Iar noi am considerat că o dovadă de responsabilitate față de natura pe care cu toții o iubim și de darurile căreia ne bucurăm în fiecare zi este aceea de a-i proteja cât mai bine resursele, de a-i conserva frumusețea și echilibrul, pentru a o putea trece apoi mai departe, ca pe un dar, generațiilor care vin după noi, copiilor noștri.
Din această idee s-a născut brand-ul nostru și din dorința de a le oferi oamenilor certitudinea că pot avea încredere deplină, că suntem o echipă serioasă și responsabilă, căreia îi pasă nu doar de prezent, ci și de viitor, care furnizează soluțiile IT complete cele mai potrivite pentru business-ul fiecărui client în parte, dar care se preocupă și de aspectele conexe ale activității pe care o desfășoară, în sensul că nouă chiar ne pasă: ne pasă de materialele din care sunt făcute echipamentele pe care le oferim, ne pasă de cât consumă produsele noastre, ne pasă de natură în sine, chiar dacă această preocupare e una destul de nouă pe piața din România.
Mai mult decât atât, ne-am propus să ne implicăm în viitor și în proiecte umanitare, dar și în proiecte care să susțină și să promoveze cât mai bine și la noi conceptul ECO.
Acesta este unul dintre proiectele noastre de viitor la care ținem foarte mult și pe care îl vom implementa în viitorul foarte apropiat!
Asta e, așadar, PC Refurbished: un brand căruia îi pasă de natură!” ,

spune Adrian, care are foarte bine conturată strategia de creștere a brand-ului pentru următorii ani și care își dorește extrem de mult să cultive și pe piața locală din România această preocupare modernă și actuală față de tendințele ECO, reflectate în grija față de mediul natural pe care îl lăsăm moștenire generațiilor viitoare.

Filozofia PC Refurbished – un concept de business extrem de actual: dinamic, modern, eficient, customer-oriented și eco-friendly

Ce oferă diferit PC Refurbished potențialilor săi clienți?

Fiind o companie tânără, care activează în acest moment exclusiv în mediul on line, echipa PC Refurbished înțelege pe deplin nu doar specificul aparte al relaționării online, ci și nevoile potențialilor clienți.

Soft IT Commerce este, de aceea, o companie care cultivă ca și filozofie de business o relaționare prietenoasă, bazată pe o comunicare directă, în scopul înțelegerii nevoilor clienților și în scopul personalizării soluțiilor IT oferite fiecărui client în parte.

Echipa PC Refurbished lucrează în prezent nu doar cu unii dintre cei mai puternici și de succes furnizori de soluții și echipamente IT refurbished de pe piață, ci și cu clienți dintre cei mai exigenți din mediul corporatist de pe piața locală și națională.

PC Refurbished aplică filozofia ECO-friendly, focusându-se în permanență pe promovarea conceptului de reutilizare și refolosire a echipamentelor IT, în detrimentul producției de echipamente noi, respectând cele mai noi tendințe în materie de protejare a mediului înconjurător.

De aceea, clienții care aleg REFURBISHED, aleg NATURA, oferind în dar copiilor lor o lume mai curată și un cadru natural cât mai sănătos!

Refurbished - 2

Produsele, tehnica și echipamentele oferite ca soluții personalizate de către echipa de specialiști ai PC Refurbished răspund uneia dintre exigențele majore ale mediului de business modern: criteriul economicității.

Economia de bani rezultă, printre altele, din aceea că echipamentele oferite de PC Refurbished sunt construite cu surse de alimentare de putere mică, iar consumul de energie electrică este redus în comparație cu cel al calculatoarelor asamblate din componente.

În plus, economia vine și din aceea că echipamentele refurbished și cele second hand au prețul cu până la 30% mai mic față de un produs nou similar disponibil la vânzare pe piețele din România, dar care nu răspunde exigențelor ECO.

Un alt criteriu care diferențiază brand-ul PC Refurbished de furnizorii de soluții și echipamente IT de pe piața din România este cel al siguranței.

Practic, prin garanția standard oferită, de 2 ani de zile, la echipamentele refurbished, compania PC Refurbished oferă clienților săi certitudinea că au cumpărat un produs de calitate, fiabil, de serviciile căruia se vor putea bucura fără niciun fel de probleme, fiind în permanență asistați la nevoie de un specialist, pentru o perioadă de timp îndelungată.

PC Refurbished oferă totodată posibilitatea extinderii garanției până la 5 ani!

Oferta PC Refurbished

Compania timișoreană Soft IT Commerce derulează numeroase promoții de beneficiile cărora sunt invitați să se bucure toți clienții din mediul online:

Un an de garanție suplimentară BONUS la toate echipamentele refurbished disponibile (calculator, monitor, laptop, server)!

Pentru achiziționarea oricărui calculator, laptop, server sau monitor refurbished, beneficiezi de o extindere gratuită de garanție de la 24 luni la 36 luni!

Valoarea acestui cadou pe care echipa PC Refurbished ți-l oferă în semn de respect pentru că împărtășești aceleași principii care definesc filozofia de muncă PC Refurbished este de 156,31 Lei!

Nu ezita! Alegerea ta este cea corectă! Poți comanda chiar acum!  

În plus, toate calculatoarele și laptopurile refurbished pe care le achiziționezi beneficiază gratuit de sisteme de operare Microsoft Refurbished preinstalate (licență de Windows 8, 7 Professional, 7 Home sau XP Professional) la care primești CD sau DVD original!

Echipamentele refurbished pleacă spre tine împachetate în cutie proprie, fiind astfel protejate de eventualele șocuri cauzate de transport, și au incluse în cutie cablurile aferente, CD antivirus și CD drivere.

Echipamentele comercializate de Soft IT Commerce sunt produse refurbished, second hand și noi, din gama business, aparținând brand-urilor de top: Dell, HP, Ibm, fiind special create pentru mediul de afaceri.

PC Refurbished oferă și servicii IT de consultanță pentru identificarea soluției care se potrivește cel mai bine companiei tale.

PC Refurbished furnizează online echipamente IT, software de gestiune și contabilitate, antivirus, bannere, logo-uri și identitate vizuală pentru compania ta.

Peste 90% dintre produsele prezentate pe site-ul PC Refurbished se află în stoc și pot fi livrate în 24-48 de ore.

Livrarea echipamentelor se face exclusiv prin curierat rapid.

Pentru detalii suplimentare și informații privind produsele oferite și caracteristicile lor tehnice, precum și pentru detalii privind livrarea produselor, poți vizita pagina proprie de internet a PC Refurbished, la adresa: www.pcrefurbished.ro.

Oferta de produse prezentate pe website-ul www.pcrefurbished.ro se actualizează la fiecare sfârșit de săptămână.

Pentru cumpărătorii responsabili, soluția e simplă: Cumpără INTELIGENT. Cumpără de la PC Refurbished!

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Responses to PC Refurbished – mai mult decât un brand, o atitudine! (P)

  1. Bianca says:

    Foarte bun site-ul, multumesc pentru recomandare.

  2. Excelent aritoclul. PC refurbished sunt intr-adevar o firma serioase si profi cu care am avut placerea sa lucrez in trecut.