FOTO Campania "Timişoara curată" la debut! Prima plăcuță cu mesajul campaniei a fost montată la trecerea de pietoni de la Catedrală

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 24/04/2013 » By Ligia Huțu » Actualitate, Administraţie, Featured, Social, Stiri locale

Timișoara curată - 3

Cluburile Rotary din Timişoara şi Buziaş, în parteneriat cu reprezentanți ai Cluburilor Lions și cu Fundaţia Blitz, Fundaţia Bega, beneficiind de susținerea Primăriei Timişoara şi a Poliţiei Locale au inițiat astăzi, miercuri, 24 aprilie, ora 12.00, în Piaţa Victoriei, o acțiune menită să îi cpnștientizeze pe cetățeni asupra importanței implicării active a fiecăruia în menținerea curățeniei orașului.

Așa se face că astăzi, la orele prânzului, în prezența edilului Timișoarei, Nicolae Robu, în spaţiul din faţa Catedralei Mitropolitane (la trecerea de pietoni din faţa Catedralei), s-a montat prima plăcuţă cu mesajul campaniei:

Timişoara curată te roagă: nu arunca ţigările pe jos!”

Montarea plăcuței a fost făcută chiar de primarul orașului, care a fost prezent la fața locului alături de reprezentanţi ai cluburilor de servicii din Timişoara.

Într-un comunicat sosit de pe adresa municipalității locale se precizează faptul că Primăria Timișoara pune la dispoziție inițiatorilor acțiunii “Timișoara curată” toate locațiile necesare amplasării mesajelor, susține campania, însă nu are nicio implicare financiară în proiect, întreaga responsabilitate pentru derularea campaniei revenind din acest punct de vedere inițiatorilor ei.

În cadrul campaniei, vor fi montate peste 100 de plăcuţe cu mesaje mobilizatoare pentru cetățenii orașului, în intersecţii, precum și pe toate arterele importante.

Campania pentru cultivarea renunţării la gesturi cum este și cel de a arunca la întâmplare ţigările și alte deșeuri se doreşte a fi parte dintr-o campanie mai amplă care să vizeze evidenţierea Timişoarei ca oraş pregătit și capabil de a obține titlul de Capitală Culturală Europeană.

Un oraş cu adevărat european este cel în care cetăţenii lui îşi respectă tradiţiile, între care curăţenia şi civilizaţia sunt prioritare. Vă rugăm să fiţi parte din această campanie, vă aşteptăm la acest eveniment public, ce va fi urmat de altele, sperăm, demne de noi, timişorenii!“,

se precizează în mesajul adresat timișorenilor de către coordonatorul campaniei “Timișoara curată“, jurnalista Lia Lucia Epure.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.