Familia Voiculescu se consideră o victimă a Justiției din România: "Este o luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui meu"

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 11/07/2013 » By Ligia Huțu » Actualitate, Justiţie, Stiri nationale

Camelia Voiculescu - 2

Într-o postare publicată astăzi pe blogul personal, Dan Voiculescu afirmă că fiica sa, Camelia, a fost chemată la DNA la un an de la suspendarea președintelui Traian Băsescu, “într-un dosar în care presupusul făptuitor a fost eliberat cu mult timp în urmă”.

Dan Voiculescu afirmă că această acțiune constituie o provocare venită din partea celor care nu îl pot ataca direct și îi vizează familia:

În acest sens, se pare că s-a creat un dosar marcat de nereguli fără precedent.

În esență, lucrurile sunt foarte simple (și nu au legătură cu justiția): știe o țară întreagă ca eu sunt miza reală pentru Traian Băsescu.

În consecință, solicit celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic prin votul a 87% dintre românii care s-au prezentat la vot, să aibă curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei“,

scrie Dan Voiculescu pe blogul personal astăzi.

Articolul poartă titlul “Băsescu suspendat, Voiculescu anchetat” și conține chiar și un mesaj “direct” pe care părintele Antenelor îl adresează adversarilor săi:

Dragii mei adversari,

Toată viața mi-am purtat singur războaiele. De fiecare dată am luptat deschis, anunțându-mi public și transparent obiectivele. Spre deosebire de domnul Băsescu, eu nu am lăsat pe alții să lupte în locul meu, nu m-am ascuns sub masa verde sau sub complicități instituționale. Și nu o voi face nici acum.

Știu că legalitatea este ultima voastră grijă, așa că nu mai pierdeți vremea, nu o mai luați pe ocolite! Știți cum mă numesc, nu mai lucrați prin interpuși! O țară întreagă v-a înțeles deja intențiile.

Așadar, atacați-mă direct! Înțeleg că, dacă Băsescu a fost suspendat, Voiculescu trebuie anchetat!

Dar măcar luptați deschis, nu hărțuiți copiii!

Camelia Voiculescu, audiată astăzi de dimineață la sediul DNA pentru complicitate la acțiunea de șantaj

Postarea intervine în contextul în care fiica lui Dan Voiculescu, Camelia, a fost chemată astăzi de dimineață la audieri la DNA, fiind cercetată pentru complicitate la acțiunea de șantaj, în dosarul care îl are în centru pe directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Camelia Voiculescu și Sorin Alexandrescu s-au prezentat astăzi de dimineață la sediul DNA București pentru a fi audiați referitor la șantajul exercitat asupra administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

Este prima dată când fiica lui Dan Voiculescu, acționar majoritar în trust, este audiată în acest dosar.În timp ce Camelia Voiculescu și Sorin Alexandrescu se aflau la sediul DNA, pentru audieri, din partea Cameliei Voiculescu, președintele Intact Media Group, a fost remis presei un comunicat în care aceasta acuza “lupta politică a regimului Băsescu“.

De asemenea, Camelia Voiculescu precizează, în comunicatul citat de agenția Mediafax, că “nu există niciun cap real de acuzare” împotriva sa sau a membrilor familiei sale.

Iată mai jos textul comunicatului transmis din partea Cameliei Voiculescu:

“Este o luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui meu, care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim. Îi asigur pe toți telespectatorii și pe cei care cred în grupul Intact că nu există nici un cap real de acuzare împotriva mea sau a membrilor familiei noastre. Cred că este o anchetă dirijată.”

Sursa info: www.hotnews.ro
Sursa foto: www.radardemedia.ro

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.