Destin TRAGIC pentru Miss Venezuela! Vezi ce s-a întâmplat cu una din cele mai frumoase femei din America de Sud

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 08/01/2014 » By Pricop Marius » Actualitate, Stiri externe

miss venezuela

Corpul ciuruit de gloanţe al Monicăi Spear Mootz (29 de ani), câştigătoarea concursului Miss Venezuela 2004, a fost găsit pe 6 ianuarie în propria maşină. Aceeaşi soartă a avut-o şi soţul ei, Thomas Henry Berry (39 de ani), relatează 7sur7.be. Potrivit primelor informaţii, cei doi au fost ucişi în statul Carabobo (centrul Venezuelei) de mai mulţi infractori.

Fiica lor de cinci ani a supravieţuit tragediei. Monica Mootz Spear şi familia ei locuiau în Statele Unite, iar ea lucra la postul TV ‘Telemundo’. Ei au mers în Venezuela să îşi petreacă vacanţa în familie. Potrivit ‘Globovision’ şi ‘Union Radio’, cei trei au avut o pană la maşină şi aşteptau un depanator în momentul în care au fost ucişi.

Monica Mootz Spear a câştigat titlul de Miss Venezuela în 2004, iar în 2005 a ajuns în finala concursului Miss Univers din Thailanda. A jucat în câteva telenovele, printre care ‘Mi prima Ciela’ şi ‘Pasion prohibida’.

Venezuela este una dintre cele mai periculoase ţări din lume, înregistrând 39 de asasinate la 100.000 de locuitori în 2013.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.