Adrian Haiduc, în scandal cu un manechin pentru că i-a distrus viaţa sexuală. Vezi ce îi transmite designerul!

Daca iti place articolul da-ne un like!

Published On 22/01/2013 » By News TM » Actualitate, Divertisment, Stiri locale


haiduc.jpg

Colecţia de bijuterii de gheaţă "Ice" a avut un succes răsunător, dar design-ul nu a scăpat de critici, şi nu din partea publicului, ci chiar din partea celor care au participat efectiv la eveniment. Modelul Ovidiu Szabo l-a atacat pe Adrian Haiduc pentru că a fost nevoit să care în braţe manechine prea grase şi nu mai poate să se iubească cu prietena sa din cauza lor, ci doar dacă stă pe spate. Potrivit nefiltrat.ro, manechiul are de gând ca în următoarele prezentări ale lui Adrian Haiduc să vină cu un cântar pentru a şti câte kilograme are fata pe care va fi nevoit să o ţină în braţe.

Adrian Haiduc a postat un mesaj pe Facebook, în urmă cu puţin timp, în care îi transmite un mesaj manechinului care a vorbit de rău despre prezentarea sa. "Pentru că nu rămân niciodată indiferent la ceea ce apare în mass-media, am următorul mesaj pentru domnul model Ovidiu Szabo: Băieţaş, o femeie se poate satisface în multe moduri, cu zece degete şi-o limbă…nicio lege nu se schimbă! Şi dacă vrei să te învăţ eu cum să îi provoci orgasm în nici 30 de secunde unei femei doar folosind limba, caută-mă că dau ore în particular!", a postat Adrian Haiduc pe site-ul de socializare.
 

Excentricul designer Adrian Haiduc a lansat la începutul anului o colecţie inedită de bijuterii din gheaţă, "Ice". Evenimentul a fost apreciat de timişoreni, dar modelul Ovidiu Szabo i-a transmis ironic designer-ului că manechinele pe care le-a ţinut în braţe în timpul prezentării erau…prea grase şi l-a acuzat că i-a distrus viaţa sexuală. Adrian Haiduc nu s-a lăsat mai prejos şi vrea să îl înveţe pe model cum să satisfacă o femeie.
 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Tags

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Leave a Reply

Sau

Your email address will not be published. Required fields are marked *